’Hvad er meningen med at gå i skole? Selvom jeg gennemfører, er der så et job bagefter?’ Pt. ingen garantier. ’Hvorfor skal jeg så stå op om morgenen og lave lektier? Det er meget hyggeligere og sjovere bag skærmen’.

Folkeskolebørnene skal bruge undervisningstiden på at læse, for derhjemme får de det ikke gjort… Og uden læsekundskaber kommer de ikke langt i livet. De er rigtig gode til PC’ere og teknikken, men hvad med at forstå en skreven tekst?

Hvad skal vi så sætte de unge i gang med for at udfordre dem på deres niveau? Som de ikke kan lære på nettet?

Om LIVET! Om medspil og modspil in their real life. Der er også meget at hente på facebook, men der kan altid lukkes ned. Lad os få de unge ud af busken på den sjove måde, hvor far og mor ikke altid kan sidde i suflørkassen.

Det kan lyde absurd, men jeg går efter at finde glæden – i det mindste tilfredsheden.

Glæden i hverdagen – hvor er den henne? Glæden til fest er der ofte (inkluderet lidt alkohol og noget godt musik) – men glæden ved at gå på arbejde eller i skole? Hvor er opmærksomheden henne? Finn Holger (eller skatten) eller find fem fejl? Du finder, hvad du leder efter ! Og mange er opdraget til at gå efter fejlene – og hvad er fejl? Hvornår er det en fejl? Det er meget nemmere at hakke på hinanden end at rose J

Bevidstheden om at fokusere på det positive eller negative kan ofte tilskrives opdragelsen og er en mental indstilling som ER muligt at ændre.

Det starter for mig med ’Hvad vil du?’ og så handler det om at kunne følge med. Så dukker både meningen og glæden op af sig selv !